Διακοπές στις Καλύτερες Τιμές!

Booking.com

ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!
Προτού αγοράσεις δες: 520 για Ελλάδα και 529 για Κύπρο στην αρχή του κωδικού = ελληνικά προϊόντα. Τα προτιμάμε. Η ελλάδα έχει 16 δισεκατομμύρια εξαγωγές και 40 δισεκατομμύρια εισαγωγές, είναι στα χέρια μας να το αλλάξουμε ! Τα 24 δισεκατομμύρια ευρώ που χάνουμε κάθε χρόνο = πάνω από 300.000 θέσεις εργασίας!! Ισχύει και για Κύπρο σε μικρότερους αριθμούς!

To Πρωτόγαλα - Όφελος για όλη την Οικογένεια χωρίς καμία παρενέργεια (colostrum)

Τι είναι το Colostrum?

Σε αυτό το άρθρο μιλάμε για το αγελαδινό Colostrum (πρωτόγαλα,  πύαρ)
 • Είναι το γάλα το οποίο παράγεται τις πρώτες ώρες μετά τον τοκετό.
 • Διαφέρει στη σύνθεση του ουσιαστικά από το κανονικό γάλα.
 • Εκπληρώνει σημαντικές λειτουργίες για το νεογέννητο.
 • Εξασφαλίζει την επιβίωση του νεογέννητου μοσχαριού.
Τα μοσχαράκια, αντίθετα με τους ανθρώπους, όταν γεννιούνται  δεν διαθέτουν ανοσοποιητικό σύστημα.  Δεν διαθέτουν τα αντισώματα (ανοσφαιρίνες) και χρειάζονται το ανοσοποιητικό σύστημα της μητέρας ώστε να επιβιώσουν.


Το Colostrum μεταφέρει αυτή  την προστασία μέσω της υψηλής συγκέντρωσης αντισωμάτων σε μια φυσική μορφή υγρού

Οι αγελάδες παράγουν τις 2 πρώτες ημέρες 36 λίτρα πρωτόγαλα εκ των οποίων το νεογέννητο χρειάζεται  μόνο 16 λίτρα. Το πλεόνασμα μπορεί να συλλεχθεί και να χρησιμοποιηθεί  από τους ανθρώπους.
Είναι το πρώτο γεύμα που το νεογέννητο προσλαμβάνει και αφομοιώνει, συνεπώς είναι ασφαλές για όλες τις ηλικίες.

Στους ενήλικες η χρήση του Colostrum βοηθάει στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας τους, διότι οι ανοσοποιητικοί παράγοντες που περιέχονται μπορούν να συντελέσουν στην ρύθμιση και στην διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.

Πως δρα το Colostrum?
Περιέχει ειδικά ανοσοποιητικά συστατικά όπως:
•       Ανοσοφαιρίνες (αντισώματα) (IgG, IgA, IgM, ΙgE) σε υψηλή συγκέντρωση.
Είναι αμυντικοί παράγοντες ευρέως φάσματος, οι οποίοι δρουν ενάντια στα βακτήρια και στους ιούς. Υπάρχουν 5 είδη ανοσοσφαιρινών σε όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένου και των ανθρώπων.

Στο colostrum περιέχονται όλα.
 • Τα αντισώματα είναι “έξυπνα“ μόρια.
 • Αντισώματα
α) Αναγνωρίζουν μικρόβια και βακτηρίδια
β) Αποτελούν προϋπόθεση για την καταστροφή τους
-         Ανοσοποιητικοί ρυθμιστικοί παράγοντες (κυτοκίνες, λακτοφερίνη, ιντερλουκίνη κ.τ.λ.) Διεγείρουν την αντίδραση του ανοσοποιητικού & Βοηθούν στην αντιμετώπιση  των ιώσεων

 • Κυτοκίνες- Βοηθούν σημαντικά στην επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, στη ρύθμιση της λεμφικής δραστηριότητας στην αύξηση της ενέργειας των Τ- κυττάρων και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ρύθμιση της ευαισθησίας και την διάρκεια των αντιδράσεων ανοσοποίησης
 • Λακτοφερίνη- Ένα πολύ δυνατό αντιβιοτικό και αντιβακτηριακό συστατικό.
 • Ιντερλευκίνη – Ένας εξαιρετικός καταστολέας φλεγμονών.
 • Ιντερφερόνες- Είναι αποδεδειγμένα αντικαρκινικές ουσίες
 • Πεπτίδια Προλίνης PRP- Είναι ορμόνη που εκκρίνεται από τον θύμο αδένα (κεντρική εντολή οργανισμών για το ανοσοποιητικό σύστημα) και μετατρέπει τα λευκά κύτταρα του αίματος σε λειτουργικά ενεργά κύτταρα T. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στη θεραπεία των αυτοάνοσων διαταραχών και του καρκίνου.
-         Αυξητικοί παράγοντες (IgF 1 and 2, TgF, EgF ect.)

-       Ορμόνη αύξησης (GH), ινσουλίνη-όπως την αύξηση παράγοντας-I και ΙΙ ( Igf-1 και Igf-2), παράγοντας αύξησης (EgF), παράγοντας αύξησης ινοβλάστεων (FgF), αιμοπετάλιο-παραγόμενος παράγοντας αύξησης (PDGF), που μετασχηματίζει τους παράγοντες Α & B αύξησης (TgA και Β).

-           Ολίγο – πολυσακχαρίτες and Glycoconjugates. Είναι σάκχαρα τα οποία προσκολλώνται στα παθογόνα βακτήρια (εισβολείς), με αποτέλεσμα να τα αποτρέπει από το να διαπεράσουν το εντερικό τοίχωμα Egf και lgf-1.Βοηθούν την ανάπτυξη των οστών, μυών, νεύρων και ιστών, όπως επίσης και στην εξισορρόπηση των σακχάρων του αίματος

-          βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα
Οι σημαντικότερες βιταμίνες και μέταλλα που περιέχει είναι οι βιταμίνες Α, Β12 και Ε και το Θείο (S, μέταλλο που έχει πολλαπλάσιες χρήσεις στο μεταβολισμό και ως τμήμα πολλών δομικών πρωτεϊνών σωμάτων) ενώ σε μικρότερη ποσότητα βρίσκονται οι υπόλοιπες βιταμίνες και μέταλλα.

Αυτά τα συστατικά ενεργούν για τα μοσχαράκια όπως ένας εμβολιασμός 

Το Colostrum προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού μας συστήματος
 • Δυναμωτικό των αθλητών στην αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιείται και σήμερα από επίσημους αθλητικούς συλλόγους τόσο σαν δυναμωτικό, όσο και για την ταχύτερη αποκατάσταση των τραυματισμών.
 • Ο αυξητικός παράγοντας IGF-1 της αγελάδας είναι ίδιος με αυτόν του ανθρώπου
 • Οι αυξητικοί παράγοντες είναι οργανικές ενώσεις
 • Μεταφέρουν πληροφορίες μεταξύ των κυττάρων
Πότε χρησιμοποιούμε το Colostrum?
Στα πρώτα συμπτώματα της αδιαθεσίας, σε περιόδους έξαρσης ιώσεων κλπ και σε περιόδους ανάρρωσης από εγχειρήσεις και τραυματισμούς.
Το Colostrum διασφαλίζει άμεση προστασία
- μολύνσεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού
- διάρροια λόγω των ιών και των βακτηριδίων
- μολύνσεις του στομάχου και του εντέρου

Το Colostrum δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω  ασθενειών ή αίσθημα ατονίας.
 • περίοδοι με υψηλότερους κινδύνους (χειμώνας, παραμονή σε νοσοκομεία)
 • ανοσοενισχυτικό σε χημειοθεραπείες
 • αλλεργίες, αυτοάνοσες ασθένειες
 • μετεγχειρητικές περιόδους

Οφέλη του Colostrum
Όφελος όλη την Οικογένεια χωρίς καμία παρενέργεια
 • Προλαμβάνει την εκδήλωση ασθενειών που προκαλούνται από ιώσεις.
 • Μπορεί να απαλύνει τα συμπτώματα ενός κρυολογήματος και να μειώσει δραστικά τη διάρκεια της ίωσης.
 • Μειώνει τις παρενέργειες των φαρμάκων όπως τα αντιφλεγμονώδη κλπ.
 • Δρα αποτελεσματικά  στην αντιμετώπιση ενοχλήσεων από ρευματισμούς και αρθρίτιδα.
 • Προωθεί την σύνθεση και την αποκατάσταση του DNA και RNA
 • Βελτιώνει την άμυνα του οργανισμού:   καταστρέφει ιούς – βακτήρια – μύκητες (όπως ο στρεπτόκοκκος, ο σταφυλόκοκκος, η σαλμονέλα, η esherichia coli, η candida και τα κρυπτοσπορίδια)  και   βοηθά στην άμεση επούλωση των τραυμάτων
 • Δρα κατασταλτικά σε φλεγμονές που το όνομά τους τελειώνει σε: “-ίτις”           (π.χ.:   ωτίτις, δερματίτις, κολπίτις  κλπ.)
 • Ανοσοενισχυτικό σε χημειοθεραπείες και σε αυτοάνοσες ασθένειες
 • Έχει σημαντική αντιγηραντική δράση, μειώνει τις ρυτίδες (είναι το μοναδικό τρόφιμο που περιέχει το ένζυμο της αθανασίας “τελομεράση” για το οποίο υπάρχει ξεχωριστό άρθρο, δεδομένου ότι για την ανακάλυψη των ιδιοτήτων του 3 ερευνητές πήραν το 2009 το Νόμπελ ιατρικής).
 • Μειώνει την υπερπλασία του προστάτη και βελτιώνει την υγεία του προστάτη
 • Μειώνει τα συμπτώματα των αλλεργιών
 • Οξύνει τις εγκεφαλικές λειτουργίες – ενισχύει την μνήμη
 • Εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, βοηθώντας τους διαβητικούς ή τους υπογλυκαιμικούς.
 • Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού, ενισχύει τις καύσεις, βελτιώνει τη μυϊκή σύσταση του σώματος και κατά συνέπεια τις αθλητικές επιδόσεις.
 • Αυξάνει την σεξουαλική διάθεση και απόδοση.
 • Βοηθά στον σωστό σχηματισμό των οστών.
 • Προσφέρει αυξημένη προστασία έναντι Αλτσχάιμερ, AIDS και παρόμοιων ασθενειών
 • Βελτιώνει την ποιότητα και το χρώμα του δέρματος και βοηθά στην ποιότητα των μαλλιών.
 • Έχει αντιοξειδωτική δράση.
Έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στα συμπτώματα των εξής ασθενειών:
Αναιμία, αρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, άσθμα, κολίτιδα, χρόνια  κόπωση, γρίπη, βήχας, χρόνιοι πόνοι, πόνοι αρθρώσεων, κατάθλιψη, διαβήτης, καρδιακό φύσημα, νευρικές διαταραχές, ψυχικές διαταραχές, έλκος, έρπης, αιμορροΐδες, στρες, προβλήματα θειροειδούς, αυτοάνοσες ασθένειες. 

Η πρόληψη των επεισοδίων γρίπης με colostrum συγκρίθηκε με τον εμβολιασμό στα υγιή και σε άτομα υψηλού κινδύνου με καρδιαγγειακά θέματα: επιδημιολογική μελέτη στο San Valentino.
“Το Colostrum προστατεύει, τόσο τους υγιείς όσο και τους ασθενείς με καρδιακά κυκλοφοριακά προβλήματα, από μια γρίπη και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στην Ιταλία είναι τουλάχιστον τρεις φορές πιο δραστικό από ένα συνηθισμένο εμβόλιο”

Ιατρικές Μελέτες για το Colostrum

Prevention of influenza episodes with colostrum compared with vaccination in healthy and high-risk cardiovascular subjects: the epidemiologic study in San Valentino.

Cesarone MR, Belcaro G, Di Renzo A, Dugall M, Cacchio M, Ruffini I, Pellegrini L, Del Boccio G, Fano F, Ledda A, Bottari A, Ricci A, Stuard S, Vinciguerra G.
San Valentino-Spoltore Vascular Screening Project, Department of Biomedical Sciences, G D’annunzio University, Chieti, Pescara, Italy.
The efficacy of a 2-month treatment with oral colostrum in the prevention of flu episodes compared with antiinfluenza vaccination was evaluated. Groups included healthy subjects without prophylaxis and those receiving both vaccination and colostrum. After 3 months of follow-up, the number of days with flu was 3 times higher in the non-colostrum subjects. The colostrum group had 13 episodes versus 14 in the colostrum + vaccination group, 41 in the group without prophylaxis, and 57 in nontreated subjects. Part 2 of the study had a similar protocol with 65 very high-risk cardiovascular subjects, all of whom had prophylaxis. The incidence of complications and hospital admission was higher in the group that received only a vaccination compared with the colostrum groups. Colostrum, both in healthy subjects and high-risk cardiovascular patients, is at least 3 times more effective than vaccination to prevent flu and is very cost-effective.
PMID: 17456621 [PubMed - indexed for MEDLINE]


Η πρόληψη των επεισοδίων γρίπης με colostrum συγκρίθηκε με τον εμβολιασμό στα υγιή και σε άτομα υψηλού κινδύνου με καρδιαγγειακά θέματα: επιδημιολογική μελέτη στο San Valentino.
PMID: 17456621 [PubMed - indexed for MEDLINE]
“Το Colostrum προστατεύει, τόσο τους υγιείς όσο και τους ασθενείς με καρδιακά κυκλοφοριακά προβλήματα, από μια γρίπη και είναι τουλάχιστον τρεις φορές πιο δραστικό από ένα συνηθισμένο εμβόλιο και συγχρόνως πολύ οικονομικό”

Passive immunisation of children with bovine colostrum containing antibodies to human rotavirus.
Davidson GP, Whyte PB, Daniels E, Franklin K, Nunan H, McCloud PI, Moore AG, Moore DJ.
Gastroenterology Unit, Adelaide Medical Centre for Women and Children, South Australia.
The efficacy of a 10-day course of bovine colostrum with high antibody titre against the four known human rotavirus serotypes in protecting children against rotavirus infection was examined in patients admitted to hospital. Children aged 3 to 15 months were blocked in pairs according to ward accommodation (ie, isolation or open area). Each block contained 1 treated and 1 control child. The allocation to treatment or control (an artificial infant formula) was randomised. 9 of 65 control children but none of 55 treated children acquired rotavirus infection during the treatment period (p less than 0.001). The importance of protecting against rotavirus infection was highlighted by the fact that parents of symptomatic rotavirus-positive children sought medical attention seven times more often than did parents of symptomatic rotavirus-negative children (p less than 0.05).
PIP: One of the main reasons for hospital admission of infants and young children is infectious diarrhea usually caused by a rotavirus infection. Infants can also acquire rotavirus in hospital neonatal and pediatric wards; the infection can also be transmitted to adult members of the family. The most protection against rotavirus is the presence of an antibody in the lumen of the small intestine. However, both adults and children can be immunized against rotavirus through the ingestion of an antibody containing a modified rotavirus. A study was conducted on 120 children, aged 3 – 15 months. The aim of the study was to produce a preparation of bovine colostrum with a high antibody titre against the 4 known human rotavirus. 65 of the children were placed in a control group, while the remaining 55 were placed in a treatment group. A colostrum was produced by introducing a vaccine containing all 4 human rotavirus into 25 pregnant Freisian cows. The colostrum was then administered to the children, orally. Stool specimens were collected before admission, during the study and after discharge. The result of the study are as follows: 14% of the control group (9 of 65) acquired rotavirus during the study; 8 of the 9 patients probably acquired the infection on admission to the hospital. None of the treatment group were infected.
Παθητική ανοσοποίηση των παιδιών με βοοειδές colostrum που περιέχει αντισώματα για το ανθρώπινο rotavirus (ιός που προκαλεί διάρροια, ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά).
“ Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι: 14% των ατόμων της ομάδας ελέγχου (9 από 65) μολύνθηκαν με rotavirus κατά την διάρκεια της έρευνας, από τα οποία, 8 στα 9 πιθανότατα να μολύνθηκαν κατά την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο. Κανένα από τα γκρουπ της ομάδας που δέχθηκαν θεραπεία δεν μολύνθηκε”.
1: Br J Sports Med. 2006 Sep;40(9):797-801. Epub 2006 Jul 6. Links
The influence of bovine colostrum supplementation on exercise performance in highly trained cyclists.

Shing CM, Jenkins DG, Stevenson L, Coombes JS.
School of Human Movement Studies, The University of Queensland, St. Lucia, Brisbane, Qld 4072, Australia. cshing@hms.uq.edu.au
PURPOSE: The aim of this experiment was to investigate the influence of low dose bovine colostrum supplementation on exercise performance in cyclists over a 10 week period that included 5 days of high intensity training (HIT). METHODS: Over 7 days of preliminary testing, 29 highly trained male road cyclists completed a VO(2max) test (in which their ventilatory threshold was estimated), a time to fatigue test at 110% of ventilatory threshold, and a 40 km time trial (TT40). Cyclists were then assigned to either a supplement (n = 14, 10 g/day bovine colostrum protein concentrate (CPC)) or a placebo group (n = 15, 10 g/day whey protein) and resumed their normal training. Following 5 weeks of supplementation, the cyclists returned to the laboratory to complete a second series of performance testing (week 7). They then underwent five consecutive days of HIT (week 8) followed by a further series of performance tests (week 9). RESULTS: The influence of bovine CPC on TT40 performance during normal training was unclear (week 7: 1+/-3.1%, week 9: 0.1+/-2.1%; mean+/-90% confidence limits). However, at the end of the HIT period, bovine CPC supplementation, compared to the placebo, elicited a 1.9+/-2.2% improvement from baseline in TT40 performance and a 2.3+/-6.0% increase in time trial intensity (% VO(2max)), and maintained TT40 heart rate (2.5+/-3.7%). In addition, bovine CPC supplementation prevented a decrease in ventilatory threshold following the HIT period (4.6+/-4.6%). CONCLUSION: Low dose bovine CPC supplementation elicited improvements in TT40 performance during an HIT period and maintained ventilatory threshold following five consecutive days of HIT.
Η επιρροή του βοοειδούς colostrum ως συμπλήρωμα, στην επίδοση της άσκησης στους ιδιαίτερα εκπαιδευμένους ποδηλάτες.
“Η χορήγηση χαμηλής δοσολογίας Colostrum ως συμπλήρωμα, κατά τη διάρκεια εντατικής άθλησης βελτίωσε την απόδοση των αθλητών – σε  απόσταση 40 χιλ.


Effects of bovine colostrum supplementation on serum IGF-I, IgG, hormone, and saliva IgA during training.

Mero A, Miikkulainen H, Riski J, Pakkanen R, Aalto J, Takala T.
Department of Biology of Physical Activity, University of Jyväskylä, 40351 Jyväskylä, Finland.
The purpose of this study was to examine the effects of bovine colostrum supplementation (Bioenervi) on serum insulin-like growth factor I (IGF-I), immunoglobulin G, hormone, and amino acid and saliva immunoglobulin A concentrations during a strength and speed training period. Nine male sprinters and jumpers underwent three randomized experimental training treatments of 8 days separated by 13 days. The only difference in the treatments was the drink of 125 ml consumed per day. Posttraining increases were noticed for serum IGF-I in the 25-ml Bioenervi treatment (125 ml contained 25 ml Bioenervi) and especially in the 125-ml Bioenervi treatment (125 ml contained 125 ml Bioenervi) compared with the placebo (normal milk whey) treatment (P < 0.05). The change in IGF-I concentration during the 8-day periods correlated positively with the change in insulin concentration during the same periods with 25-ml Bioenervi treatment (r = 0.68; P = 0.045) and with 125-ml Bioenervi treatment (r = 0.69; P = 0.038). Serum immunoglobulin G, hormone, and amino acid and saliva immunoglobulin A responses were similar during the three treatments.
It appears that a bovine colostrum supplement may increase serum IGF-I concentration in athletes during strength and speed training. PMID: 9338422 [PubMed - indexed for MEDLINE]

Η επιρροή του βοοειδούς colostrum ως συμπλήρωμα, στους αυξητικούς παράγοντες IGF-I, Ανοσοσφαιρίνες IgG και στις ορμόνες κατά τη διάρκεια της άσκησης.
“Φαίνεται ότι το αγελαδινό Colostrum αυξάνει τον δείκτη αυξητικών παραγόντων (IGF) των αθλητών κατά τη διάρκεια της άσκησης ”
Colostrinin: a proline-rich polypeptide (PRP) complex isolated from ovine colostrum for treatment of Alzheimer’s disease. A double-blind, placebo-controlled study.
Leszek J, Inglot AD, Janusz M, Lisowski J, Krukowska K, Georgiades JA.
The Psychiatric Unit, University Medical School, Wroclaw, Poland.
A proline-rich polypeptide (PRP) complex, subsequently called Colostrinin, was isolated from ovine colostrum. The complex showed immunomodulatory properties in mice, rats, and chickens, inducing maturation and differentiation of thymocytes. It was recently found that Colostrinin is a cytokine-like factor that acts as an inducer of interferon gamma (IFN-gamma) and other cytokines in human peripheral blood and cord blood leukocyte cultures and has psycho-immuno-enhancing activity in volunteers. These observations prompted us to study the effect of Colostrinin on patients with Alzheimer’s disease (AD). Forty six AD patients were divided into 3 groups and randomly assigned to receive orally either Colostrinin (100 microg per tablet, every second day), commercially available bioorganic selenium (100 microg selenium per tablet, every second day) or placebo tablets. One cycle of the treatment lasted 3 weeks and was separated from the next cycle by a 2 week hiatus. Each patient received 10 cycles of treatment during the year of the clinical trial. Outcomes were assessed by psychiatrists blinded to the treatment assignment. Eight of the 15 AD patients treated with Colostrinin improved and in the 7 others the disease had stabilized. In contrast, none of the 31 patients from the selenium or placebo groups with similar mild or moderate AD improved. The administration of selenium promoted stabilization in 13 of the 15 patients, whereas in the placebo group only 8 of the 16 patients were stabilized at the 12 month trials end-evaluation. Colostrinin was found to be a remarkably safe drug. Mild and transient effects were anxiety, stimulation, insomnia, and  tiredness. The results are very encouraging and deserve further research. PMID: 10608295 [PubMed - indexed for MEDLINE]complex in AD patients.
Colostrinin: μια προλίνη –σύμπλεγμα πλούσιο σε πολυπεπτίδια (PRP) που απομονώνεται από το βοοειδές πρωτόγαλα, για τη θεραπεία της ασθένειας του Alzheimer. Μια ελεγχόμενη μελέτη με ψευδοφάρμακο σε 46 ασθενείς.
“Οκτώ από τους 15 ασθενείς πάσχοντες από Alzheimer έδειξαν βελτίωση με το Colostrum ενώ οι υπόλοιποι 7 έδειξαν σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας τους. Αντίθετα κανένας από τους 31 ασθενείς από την ομάδα με ψευδοφάρμακο, δεν έδειξε καμία βελτίωση…”

Πολύ σημαντικές πληροφορίες περιέχονται στο ακόλουθο mini video:
http://www.youtube.com/watch?v=IceDF_jBxaI

Το προιόν μπορείτε να βρείτε στο πιο κάτω ηλεκτρονικό κατάστημα:

Συστήνουμε τα δύο πιο κάτω προιόντα: 

Now Foods Super Colostrum 500 mg - 90 Veg Capsules


VitaMelia Bio Colostrum (120caps/400mg)


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Unique Visitor Counter